Dagens önskan (Del II)

Sådär. Nu är det dags för andra upplagan av den inte så dagliga Dagens önskning! Jag har inte fått så många önskingar men jag tror det är tillräckligt mycket för att dra upplaga nr två. De jag är fått är folk som undrar hur det är att vara utrikesministerns son, till er säger jag att ni ska läsa nr ett av dagens önskan där jag har beskrivit det så gott jag kan. Fler frågor är vad jag skulle skriva om om jag blev författare och vad 1337 betyder. De frågorna tycker jag ska ha svar!

Vi börjar med 1337. 1337 = Leet. Om man vänder och böjer lite på siffrorna så bildas ordet Leet, som betyder Elit, Bra, Bäst. Om jag säger att jag är 1337 så menar jag i princip att jag är bäst.

Över till fråga två. Vad ska jag skriva om om jag blev författare? Om jag ska vara upprkitig har jag inte tänk så mycket på det men jag skulle inte bli förvånad om jag fortsatte med min karaktär som jag använt sedan urminnes tider, Jocke. Om jag ska berätta lite mer om Jocke så är det att han är och har alltid varit 15 år och han bor med sin famlij i den lilla staden gladköping där han går i skolan med sin bästa kompis Sivan. Ska jag skriva om dem blir det nog inget märkvärdigt, något i vardagen kanske.

Så. Det får vara allt från Dagens Önskan II. Nu säger vi farväl och lycka till med allt.

Nils Bildt

Annonser

Ett svar to “Dagens önskan (Del II)”

  1. Monica Says:

    Det var en rolig beskrivning,Det är aldrig fel att ha gott självförtroende!

    Monica.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: