Nu tog det slut.

Så tog även denna påsk slut och en härligt helg passerade alltför fort. Saker återgår till det normala, arbete, de gamla, uttjatade metoderna, drar igång igen när Sverige återhämtar sig efter påsken. Synd för er att jag har PÅSKLOV!!!. Heh, nån nytta måste man dra av situationen då jag sitter som en kung på min skröpliga IKEA stol och skriver detta inlägg. Skadeglädje är den enda sanna glädjen. Så sa min konfa ledare Christian, och jag måste säga, att han har en poäng, inte vara för skadeglad dock. Flera av mina kompisar hade lov förra veckan så där kan även jag känna mig lite sorgsen. Men, IKEA stolen stor i ur och skur och så gör även jag.

Hoppas ni haft en bra påsk och lycka till med all det vanliga igen.

Nils

Annonser

6 svar to “Nu tog det slut.”

 1. ollemunter Says:

  Javisst är det gamla uttjatat, nu skall vi bara njuta av våren och en härlig sommar. Det tänker iallafall jag göra, nu när solen värmer i skinnet.

 2. fia Says:

  Om du vill bli författare bör du sluta genast med alla särskrivningar, liten hjälp : håll i minnet skillnaden mellan en ”brun hårig sjuksköterska” och en ”brunhårig sjuksköterska”.

 3. fredrika Says:

  heej gick du konfa på vitsgarn? jag såg att du ska gå ins/ass i år.. jag med 🙂

 4. Anonym Says:
 5. Micke Says:

  hej var roligt att läsa din blogg

 6. NEA Says:

  Hei Nils! Jag vill bara säga att jag diggar dig, dock endast utifrån vad jag läst på några få av dina bloggar. Men det är roligt att läsa dig och det spelar egentligen ingen roll vad ursprungs ämnet är, du har alltid nåt att skriva som är värt att läsa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: