I mitten av allt.

Nu är jag här igen, jag har varit borta ett tag men kommer tillbaks nu för att snart lämna igen. Jag har de senaste två veckorna varit på ett läger för att utbildas till ledare för konfirmation & seglarläger på Vitsgarn. De har varit två riktigt roliga, sömnlösa veckor med många nya och gamla vänner. Jag åker snart ut igen till landet i några dar och kommer nog sedan att åka ned till småland för att hälsa på en gammal klasskamrat. Sedan tar jag sommaren som den kommer, snabbt och försvinner lika fort. Det borde vara en bra sammanfattning av min sommar. 🙂

 Nils

Annonser

3 svar to “I mitten av allt.”

  1. Läsare Says:

    Hej på dig du. Du skrev att du ville ha lite kommentarer så här kommer en. Du skriver att du skulle vilja bli författare. Vilka författare och typer av böcker gillar du då? Eftersom du spelar WoW och Warhammer så kan man väl kanske förmoda att du också gillar Fantasy. Har du någon favoritförfattare?

  2. Nils sr Says:

    Vad kul att få dina infallsvinklar och sommarlovstankar. Hoppas sommaren är skön och behaglig, även om den mestadels är regnig, i den södra delen av landet.

  3. Helena Palena Says:

    Man kan också säga att det finns människor till allt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: