Nils

Se, här får jag skriva det igen! Det är alltid lika kul att skriva om sig själv! ❤

Jo, Jag heter Nils och är 16 år då jag fyller i november och låter alltid ett år yngre än vad jag är. Om jag ska lyssa på vuxna så vore det bäst om jag verkade 10 år yngre än vad jag var. Dagis i all ära, men det är kul att skriva och läsa. Lustigt, nu kom vi in på att skriva vilket är det, om jag får bestämma, vad jag ska göra i framtiden. Annars tycker jag att det verkar kul att vara lastbils chaffis. Man sitter som en kung och det kanske går att kombinera med författarskap, vem vet? Ändå, Jag bor i Stockholm med min mor och min syster, pappa bor ett kvarter bort och jag går i skolan precis brevid. Östra Real för att vara mer exakt. Går Sahällsvetenskapliga linjen, inriktning samhällskunskap (Duuh) och trivs bra med det.

I Stockholm bor jag som sagt och jag skulle berätta om min fritid om jag haft någon. Eftersom skola slukar fritid så begränsas denna lilla yta om min fritid. Men jag ska fatta det kort och säga att jag spelar wow och samlar samt spelar warhammer och är med kompisar den tid som jag inte gör det andra.

Bilder på mig själv har jag om det skulle falla i ert intresse. Fast, jag måste säga, det är inget man lägger ut på Match.com utan risker. Men säg till =P

Nils

Annonser

9 svar to “Nils”

 1. MAaMUTN Says:

  Hejsan Nils!

  Nu har jag läst de flesta av dina inlägg och fått ta del lite av din verklighet, dina tankar och intressen. Jag ser fram emot att få se eller läsa dina alster, skrivet eller målat/tecknat. Är det någon särskild genre du är inspirerad eller intresserad av? När jag var yngre spelade mitt kamratgäng ofta rollspell. Vi började på gymnasiet och fotsatte långt in på våra universitetsutbildningar. Senast förra sommaren, femton år senare, hade vi återträff här hemma i vår trädgård. Rollspelandet återspeglades i mina målningar när jag var yngre. Men numera är det förstås andra intressen som inspirerar.

  Om inte annat, ha det gott och ta vara på den ljuva ungdomstiden!

  MAaMUTN

 2. Josef Boberg Says:

  Hejsan Nils,

  Ifall jag vore 15 år livsErfaren så skulle jag mer eller mindre helt och hållet strunta i…

  Ha det…
  vännen Josef

 3. Oliver Says:

  Hur är det att vara Carl bildts son, eller du tycker det är något specielt att du är vår Utrikesminsters son?
  svara gärna per mail

 4. Oliver Says:

  såg att du spelar warhammer, spelar inte det själv men mina polare gör mycket intresant spel, tycker i och försig att rollspel som dungeons and dragons är roligare

 5. Ebba Says:

  NILS! Enligt min åsikt uppdaterar du ALLTFÖR sällan! Haha. Hoppas att du triv som fisken i vattnet på östra och att vi ses på ön i sommar, vore verkligen trevigt! Jag hör av mig när jag närmar mig huvudstaden! Take care, and update!

 6. soli01 Says:

  Hej Nils!
  Trevligt med din blogg! Du ska skriva när du känner för det, annars blir det inte roligt längre – och det ska det vara.
  Lycka till med din skolgång!

  /Sören

 7. sven88sven Says:

  Nisse kika in på SVERIGES enda dygnet runt uppdaterade blogg om FC Barcelona. Lovar din farsa redan varit och kikat. ADRESS http://www.barcaloneta.com

 8. Nero Says:

  Visst kan man kombinera chaffis-kneg med författande! Läs Truck stop; Redlight och Taxfree av David Ericsson. Bra grejer! Låt dig inspireras.

  Han skriver läsvärda krönikor i Transportarbetaren också. Här finns den senaste:

  http://www.transport.se/home/trp2/tidn/home.nsf/pages/9CD780938996B381C12573FD00289A86

 9. Z A N N A Says:

  Vad heter din flickvän?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: